Har du lyst å bli medlem i Lier Svømmeklubb eller delta på svømmekurs?

Lier Svømmeklubb ønsker nye medlemmer velkommen. Ikke bare svømmere men familie- og støttemedlemmer også.

Våre kurs og treningsgrupper(partier) er inndelt etter ferdigheter, og ikke etter alder.

Vi etterstreber å tilpasse gruppene sånn at alle er på noenlunde samme nivå. Dette skaper ”mestringsfølelse” og trygghet i vann, som igjen gir raskere resultater.

Alle våre kurs og treningsgrupper har dedikerte trener(e)/instruktører og assistenter, som har nødvendig opplæring, lager treningsprogram, gir instruksjon og veiledning som er tilpasset gruppens ferdigheter.

Svømmekurs for barn?

Dersom du har svømt lite, eller fortsatt ikke kan, er tryggivann kurs i regi av Norges Svømmeskole stedet for deg. Følg linken for nærmere informasjon.  All medlemsregistrering og kurspåmelding skjer kun via dette systemet (også ventelister). Anbefalt kursoppstart for nybegynnere er det året de fyller 6 år og høyden må minst være 115cm. Vår svømmeskoleansvarlig er Ingrid Djupskås - svommeskole@liersvommeklubb.no om du har spørsmål.

 

Allerede svømmedyktig?

Er du allerede trygg i vannet, kan svømme, eller kanskje til og med har vært aktiv svømmer tidligere, kan et av treningspartiene våre være aktuelle. Da vil E-partiet være et sted å begynne. Avhengig av ferdighetsnivå vil det skje en progresjon oppover i partiene. Er du voksen vil Masters kunne være aktuelt.

Opptakskrav for D-parti (svømmeklubben) er som følger: 
For å begynne i svømmeklubben må barn kunne svømme rygg og crawl. Videre bør barnet kunne svømme 300 meter sammenhengende. Barnet må kunne beherske å flyte på rygg og mage i 30 sek uten å bevege seg i vannet  og stupe ut i vannet fra bassengkanen.

Svømmeklubben trener barn opp til å bli konkurransesvømmere. Svømmere i svømmeklubben har muligheter til å delta på stevner. Det er ingen offisielle individuelle tider eller resultatlister på rekruttstevnene.

Treningstider finner du ved å klikke her: Treningstider

.

Ønsker du å bli medlem? 

For alle utenom tryggivann, trenger vi følgende opplysninger:

  1. Navn på svømmer
  2. Fødselsdato på svømmer
  3. Navn på foresatte
  4. Adresse
  5. Mobil (for sms) / Telefon til foresatte
  6. E-postadresse til foresatt (og eventuelt svømmer)
  7. Ferdigheter på svømmer
  8. Spesielle hensyn/behov eks. sykdommer, nedsatt funkjson eller lignende
  9. Eventuelt andre kommentarer

 

Send din påmelding til vår medlemsansvarlig på epost medlem@liersvommeklubb.no

Basert på de opplysningene vi får og kapasitet vil vi gi deg svar på din henvendelse så snart denne er behandlet. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få plass på ønsket svømmeparti.

Kalender

Juni
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket