Om Lier svømmeklubb

Lier svømmeklubb ble stiftet i 1969. Svømmeklubben har et 25 m basseng med 6 baner og holder til i Lierhallen i Lier utenfor Drammen ca. 3 mil vest for Oslo.

Klubben har per i dag ca. 120 medlemmer hvorav hovedmålgruppen er barn og ungdom.

Svømming er en idrett og aktivitet som kan bedrives av ”alle” så sant forholdene ligger til rette og Lier svømmeklubb satser på breddeidrett inklusiv tilbud til funksjonshemmede. Medlemmene kommer hovedsakelig fra Lier, men klubben har også medlemmer fra kommunene rundt som Asker, Drammen, Hurum og Røyken.

Svømmeklubbene har en samfunnsmessig viktig posisjon for å lære opp, og opprettholde svømmekunnskaper i den norske befolkningen. Det er ikke bare snakk om mosjon, det er snakk om å redde liv. Som en aktivitet har svømming en positiv innvirkning på både kropp og mental helse og man er ikke avhengig av regulerte arenaer for å bedrive svømming.

Lier Svømmeklubb bidrar på en samfunnsnyttig måte ved å bruke mye tid på svømmeopplæring. Hvert år lærer vi mer enn 150 barn å svømme gjennom et strukturert faglig opplegg. I tillegg står vi for Gjensidigestiftelsen svømmeopplæring i vår region.

For de aktive svømmerne tilbyr klubben trening for at barna skal bli konkurransesvømmere og barna har muligheter til å delta på rekruttstevner og mer profesjonelle stevner. Vi legger stor vekt på å bygge gode relasjoner gjennom sosiale aktiviteter, i parallell med at svømmerne i stadig større omfang kvalifiserer seg samt deltar på åpne stevner.

Alle kurs og treningsgrupper har dedikerte trener(e)/instruktører og assistenter, som har nødvendig opplæring, lager treningsprogram, gir instruksjon og veiledning som er tilpasset gruppens ferdigheter.

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Juni
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012